Het overwinnen van faalangst

Het is zeker mogelijk om faalangst te overwinnen. Belangrijk hierbij is om de angst toe te geven en vooral niet weg te stoppen. Pak het probleem vervolgens goed aan, dat is de snelste manier om van het ‘probleem’ af te komen.

Aangezien faalangst heel diep zit, het is immers ook niet van de een op de andere dag ontwikkeld, is het niet gemakkelijk met de volgende voorbeelden op te lossen:

- Erover praten. Tuurlijk, dit is natuurlijk heel fijn en lucht vast heel erg op. Maar de faalangst zal blijven en het probleem zal net zo erg blijven als voorheen.

- Tips om te ontspannen, positief te denken en jezelf te belonen. Tips die absoluut handig zijn om te weten, maar ook dit voorbeeld zal de faalangst niet minder erg maken.

Faalangst heeft te maken met onverwerkte en diepe emoties. Door deze aan te pakken leer je emotioneel vrij te zijn waardoor je de faalangst overwint.

Jan Heerin (Master Coach, trainer en auteur) nam het initiatief hier een boek over te schrijven genaamd ‘Pak je faalangst aan’. Het boek werd een super succes en heeft inmiddels al meer dan 17.000 mensen geholpen hun faalangst te overwinnen!

Jan zelf over zijn boek: “In ‘Pak je faalangst aan’ leg ik de basis van Emotionele Bevrijding op duidelijke wijze dusdanig uit dat jij in staat bent om snel met de Emotionele Bevrijding methode aan de slag te kunnen gaan.

In mijn praktijk heb ik Emotionele Bevrijding jarenlang toegepast bij het behandelen van emotionele klachten, zoals bijvoorbeeld faalangst, bij mijn cliënten. De Emotionele Bevrijding methode geeft snel én blijvend resultaat.”

Voor meer informatie over het boek en ervaringen van andere lezers klik op het boek

We willen jullie nog even wijzen op de tijdelijke actie van Jan Heerin. Bij aanschaf van dit boek ontvang je namelijk de volgende 4 bonussen:

Bonus 1: Makkelijk presteren met Morpheus Jan: “Ik leg in dit boek 9 effectieve, snel toe te passen en vlug werkende oefeningen uit die jij zeker kunt gebruiken bij de aanloop naar het moment dat je de prestatie moet neerzetten en tijdens het presteren zelf.

Bonus 2: Pak je klachten nog sneller aan Jan: “Ik leg in dit boek 3 nog snellere en kortere variaties van de Emotionele Bevrijding uit. De één nog sneller dan de ander. Lees dit boek door en ook jij kunt in sneltreinvaart je klachten achter je laten.

Bonus 3: De 30 seconden stress oplosser Jan: “Met deze gemakkelijk te gebruiken methode kan jij je stress in enkele ogenblikken verdrijven.

Bonus 4: De noodrem Jan: “Hevige emoties die jij ondergaat kan je snel verminderen met de Noodrem. Heel handig als je op het punt staat om in paniek te raken, vol stress zit, plotseling angstig bent, enz.

Voor meer informatie over het boek en ervaringen van andere lezers klik op het boek